KUNSTDORP SINT ANTHONIS ZONDAG 1 SEPTEMBER
 

Kunstkring Sint Anthonis zet hoog in voor de NEGENDE editie van de Kunstmanifestatie.

9e Internationale Kunstdorp Sint Anthonis Op zondag 1 september is het weer zover. Sint Anthonis bruist opnieuw, voor de negende keer, van kunst en muziek. De Internationale Kunstmanifestatie van Sint Anthonis wordt op de Brink in het centrum van Sint Anthonis gehouden maar ook op de pleinen en het grasveld daar omheen kunt u gratis genieten van het nieuwste werk van meer dan 60 kunstenaars.

Brink: verzamelplaats kunst en ontmoetingsplaats kunstliefhebbers
De Brink is op die dag weer een verzamelplaats voor kunst uit binnen- en buitenland. Professionele kunst in witte tenten waarin kunstenaars kunstwerken presenteren. Met nadruk presenteren want het gaat hier niet om een kunstmarkt!

De Brink is echter ook een ontmoetingsplaats. Het is de bedoeling dat kunstenaars, naast de presentatie van hun werk, contacten leggen en een gesprek aangaan met het publiek over kunst en alles wat daarbij hoort. Deelnemers hebben een opleiding in de kunst en (of) een jarenlange beroepspraktijk in kunst opgebouwd. Heel het jaar door zijn leden van de Kunstkring hard op zoek naar deze deelnemers. In een kleine commissie bespreken zij de vondsten. Dan beslist de commissie wie ze wel of niet aanschrijven en zo wordt de kwaliteit bewaakt. Sint Anthonis wil zich echt onderscheiden van andere kunstmarkten en is dus kritisch bij de keuze.

1 september gratis toegang
Zondag 1 september tussen 11.00 en 17.00 uur is iedereen van harte welkom op de Brink en in het gemeentehuis. Kunstenaars informeren het publiek en je kunt vragen stellen of in discussie treden.

De Kunstkringleden uit Sint Anthonis exposeren zelf ook. Zij laten hun werk zien in de hal van het gemeentehuis en niet in tenten op de Brink, zodat zij hun handen vrij hebben mensen te woord te staan en hand en spandiensten te verrichten voor de overige deelnemers.

Voor meer informatie mail of bel Ben Vollenberg:
tel: 0485 - 382811;
mail: bvollenberg@kpnmail.nl

Klik hier voor de deelnemerslijst
 
Download hier de uitnodiging
 
<= terug
 
 
Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aan- of afmelden voor de nieuwsbrief van de kunstkring.

Aanmelden nieuwsbrief
Afmelden nieuwsbrief
 
 
 
Zoeken

Zoeken op deze site. Het resultaat verschijnt in een apart venster.