KUNST OP DE BRINK IN SINT ANTHONIS,
ZONDAG 4 SEPTEMBER
 

De mosseljurk van Agnes van Dijk Het jaarlijkse evenement "Kunstdorp Sint Anthonis" belooft weer een uitzonderlijk gebeuren te worden. Meer dan zestig gerenommeerde kunstenaars uit binnen- en buitenland bieden met hun kunstwerken een kijkje in de creatieve wereld. Schilderkunst, brons en keramiek, fotografie, sculpturen, hout, glas en design van hoog niveau.
Naast de presentatie van hun werk willen kunstenaars graag een gesprek aangaan met het publiek over hun kunstervaring en kunstbeleving. Er worden interviews met enkele kunstenaars georganiseerd, waaraan de toeschouwer kan meedoen. De meeste kunstenaars komen voor de eerste keer naar de Brink en de terugkerende kunstenaar laten nieuw werk zien. Hierdoor blijft deze kunstmanifestatie ieder jaar spannend en afwisselend.

MODE EN BEELDENDE KUNST
De organisatie is er opnieuw in geslaagd om een wel heel bijzondere kunstenaar naar Sint Anthonis te halen. De kostuumontwerpster Agnes van Dijk. Haar eigentijdse creaties bewegen zich tussen mode en beeldende kunst. Ze houdt van het uitwerken van ogenschijnlijk vreemde ideeën in iets stijlvols, iets kunstzinnig. Mannequins showen haar creaties en laten het publiek van dichtbij zien hoe en waarmee het gemaakt is.

KUNSTKRING LEDEN
De leden van de Kunstkring zelf exposeren die dag in het gemeentehuis. De Brink van Sint Anthonis is een ideale plek voor deze uitzonderlijke, gratis toegankelijke kunstmanifestatie, die duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur. Er is volop muziek en de terrassen van de omliggende horecagelegenheden zijn speciaal ingericht voor deze dag.

Kortom: "Een must voor de kunstliefhebbers!"

MEER INFORMATIE
Locatie: Brink 3, 5845 BH Sint Anthonis (centrum Sint Anthonis)
 
Openingstijden: Zondag 4 september van 11.00 uur tot 17.00 uur.
 
Entree: Gratis
 
Lijst deelnemers: Deelnemerslijst
 
Parkeren op de Brink (aan de randen) uitsluitend voor bezoekers die op de fiets komen. Er zijn in de omgeving diverse openbare parkeerterreinen, zoals De Merret en het grasveld van het Zandseveld (via de Kolonel Silvertoplaan - Lepelstraat te bereiken) en de P-plaats bij MFC Oelbroeck.
Het dichtbij zijnde treinstation is Boxmeer. Vanuit hier rijden er reguliere busdiensten naar Sint Anthonis. Voor het plannen van uw reis: www.9292.nl
 
In het gemeentehuis van Sint Anthonis is die dag in de hal een informatiepunt ingericht waar u ook met vragen terecht kunt. De Brink en het gemeentehuis zijn op zondag 6 september open van 11.00 tot 17.00 uur.

Klik hier voor de deelnemerslijst
 
 
<= terug
 
 
Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aan- of afmelden voor de nieuwsbrief van de kunstkring.

Aanmelden nieuwsbrief
Afmelden nieuwsbrief
 
 
 
Zoeken

Zoeken op deze site. Het resultaat verschijnt in een apart venster.