18e Open atelier- en galerieroute
 

Het is met Pasen kunst kijken in Sint Anthonis!
Kom genieten op 9, 16 en 17 april tijdens de jaarlijkse Open Atelier- en Galerieroute!

Weet u nog niet wat u met de Paasdagen wil gaan doen, dan adviseer ik u om naar Sint Anthonis te gaan want daar is de jaarlijkse Open Atelier-en Galerie Route.
Het is een initiatief van kunstenaars, door kunstenaars en kunstliefhebbers van deze gemeente. Genieten van kunst, rondkijken in ateliers en de allernieuwste kunstwerken bekijken op verschillende locaties.
Dat zijn de ingrediënten van de Open Atelier-en Galerie Route Sint Anthonis. Wij willen de creativiteit van professionele, semiprofessionele kunstenaars in de spotlights zetten. U bent daarom van harte uitgenodigd door alle deelnemers om kennis te maken met hun actuele kunstaanbod en hun uiteenlopende stijlen en technieken. Niet alleen is er ieder jaar nieuwe werk te zien maar heeft ook iedere kunstenaar een gastexposant uitgenodigd. Meer dan 30 kunstenaars ontvangen u graag en staan klaar met koffie, thee, een wijntje of een lente-versnapering! Het is tenslotte Pasen.
Dit jaar hebben twee nieuwe kunstenaars zich aangesloten bij de Kunstkring Sint Anthonis: José Keurentjes en Theo Beckers.

De officiele start van de Open Atelier-en galerie Route is in het Gemeentehuis van Sint Anthonis. Een aanrader want hier is een overzichtstentoonstelling met werk van alle kunstenaars en hun gastexposanten. Deze tentoonstelling biedt u houvast in het maken van uw keuzebezoek. De locaties zijn in de Gemeente Sint Anthonis en met behulp van een plattegrond, stelt u uw eigen route samen.
Noteer alvast in uw agenda: zondag 9 april, zondag 16 en maandag 17 april.
Alle dagen van 11.00 tot 17.00 uur. Bent u geïnteresseerd in meer nieuws over de Kunstkring Sint Anthonis dan kunt u zich inschrijven op de Nieuwsbrief. Wij houden u op de hoogte van deze Open Atelier Route en komen begin april met meer informatie en foto's. Wij zijn er klaar voor!

Lijst van deelnemende ateliers en galeries.

<= terug
 
 
Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aan- of afmelden voor de nieuwsbrief van de kunstkring.

Aanmelden nieuwsbrief
Afmelden nieuwsbrief
 
 
 
Zoeken

Zoeken op deze site. Het resultaat verschijnt in een apart venster.