Kunstdorp 2018 met "Artistiek Schoeisel!",
ZONDAG 2 SEPTEMBER
 

Zondag 2 september zal de Brink in Sint Anthonis weer veranderen in een wit tentendorp waar volop kunst te zien. Tijdens deze kunstmanifestatie presenteren meer dan 75 professionele kunstenaars uit het hele land hun verschillende soorten werk. Het hele jaar door zoeken enkele leden van de Kunstkring naar kandidaten die zich onderscheiden. De organisatie let hierbij op originaliteit, vernieuwing en verzorgdheid. Vandaar dat op deze zondag een actueel kunstaanbod te zien is met uiteenlopende stijlen en technieken. U moet hierbij denken aan keramiek, glas, schildertechniek, beeldhouwwerk, fotowerken, edelsmeden, sieraden en textiel. Dit jaar kunt u aanschouwen hoe René Arts uit Oeffelt zijn voorwerpen vakkundig in elkaar zet. Hij werkt op traditionele wijze met blaasbalg en vuur en tovert siersmeedproducten zoals vroeger zo gewoon was.

Kwaliteit en passie
Bij de Kunstkring staat kwaliteit en passie voorop en dat merk je aan het enthousiasme van de deelnemende kunstenaars. Ze staan verbaasd over het aantal toonaangevende kunstenaars en vinden het prettig om in dit gezelschap te mogen vertoeven. Ondanks dat velen van hen voor de eerste keer naar de Brink komen herkent men de kwaliteit en ervaren ze het enthousiasme van de terugkerende kunstenaar die nieuw werk ziet. Het is dan niet verwonderlijk dat het bezoekersaantal jaarlijks groeit en veel standhouders praten over de goede sfeer en oprechte belangstelling.

Kunstzinnig Schoeisel
Dit jaar laten leden van de Kunstkring hun deelname zien. Ze hebben gekozen voor het thema: "Kunstzinnig Schoeisel" en nemen u mee in de wereld van fantasie en creativiteit. De kunstenaars leggen u uit hoe ze gekomen zijn tot hun werk en hoe ze stapje voor het stapje hun kunstzinnige creatie uiteindelijke vorm gaven. Je geniet van hun opgedane ervaringen en van hun enthousiaste uitleg waardoor je vanzelf de tijd neemt om beter te kijken en te luisteren.

Redenen genoeg om op zondag 2 september van 11.00 uur tot 17.00 uur naar dit jaarlijks terugkerende evenement te komen.

De toegang is gratis.

Bent u geïnteresseerd in meer nieuws over de Kunstkring Sint Anthonis dan kunt u zich inschrijven op de Nieuwsbrief.

Klik hier voor de deelnemerslijst
 
 
<= terug
 
 
Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aan- of afmelden voor de nieuwsbrief van de kunstkring.

Aanmelden nieuwsbrief
Afmelden nieuwsbrief
 
 
 
Zoeken

Zoeken op deze site. Het resultaat verschijnt in een apart venster.