Kunstkring Sint Anthonis
12 t/m 19 APRIL 2020

Open Atelier Route


Elk jaar organiseert de Kunstkring Sint Anthonis een open atelier- en galerieroute. De aan de Kunstkring verbonden kunstenaars stellen dan enkele zondagen hun atelier, huis en tuin wijd open. De start van de route is in het gemeentehuis van Sint Anthonis. Hier is een overzichtstentoonstelling van alle deelnemende kunstenaars te zien.

Helaas hebben wij moeten besluiten, de Open Atelier Route die zou plaatsvinden tijdens het paasweekend op zondag 12 en maandag 13 april, en zondag 19 april, af te lassen i.v.m het Corona virus. Meer informatie hierover volgt. Houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws. 


lees verder

6 SEPTEMBER 2020

Kunstdorp Sint Anthonis


Een jaarlijks terugkerend evenement is Kunstdorp Sint Anthonis. Op de eerste zondag van september wordt de prachtige Brink van Sint Anthonis omgetoverd tot een sfeervolle Kunstmanifestatie. In witte tenten en in de open ruimte worden
uiteenlopende kunstdisciplines van hoog niveau getoond. Ook in het gemeentehuis is een groot aanbod van kunst te zien. De ruim 60 deelnemende kunstenaars komen uit binnen- en buitenland.


lees verder