Kunstkring Sint Anthonis
1 t/m 1 MEI 2022

Kunst in de praktijk


Al een aantal jaren heeft de huisartsenpraktijk Tunnis huisartsen een overeenkomst met Kunstkring St Anthonis om kunst te lenen en ten toon te stellen in de praktijk. 

Tijdens de Corona periode was het wisselen van de kunstwerken niet mogelijk. Maar gelukkig kunnen we u melden dat er weer nieuwe kunst in de gangen en kamers van de praktijk te zien is. 
lees verder

29 SEPTEMBER 2022

Cultureel Café


Zes keer per jaar organiseren we een Cultureel Café. Elke laatste donderdag van de maand.

Het volgende Cultureel Café vindt plaats op donderdag 29 september.


lees verder

16 t/m 23 APRIL 2023

Open Atelier Route zondag 16 april & zondag 23 april


Op Zondag 16 en zondag 23 april wordt in de oude gemeente Sint Anthonis de 24e open atelierroute gehouden. Beide dagen van 11 tot 17 uur en de toegang is gratis. Op 11 locaties tonen de 15 kunstkringleden en hun 9 gastexposanten de meest diverse kunstwerken. Denk hierbij aan schilderijen, sieraden, sculpturen, glaskunst, beeldhouwwerk, illustraties etc. Te veel om op te noemen maar zeker de moeite waard om te gaan bekijken.

Voor onze vaste bezoekers is het goed te vermelden dat door de sluiting van het gemeentehuis er dit jaar nog geen centraal punt is waar de plattegronden verkocht worden en de verloting van de door de kunstenaars ter beschikking gestelde kunstwerken plaats vindt. Wij raden u dan ook aan om een kopie te maken van de lijst van deelnemers en voor vertrek even te kijken op de website zodat u zeker weet niet voor een gesloten deur te komen. De lijst van deelnemers is ook verkrijgbaar op de deelnemende locaties.


lees verder