Winteractiviteit
 
MAANDELIJKS CULTUREEL CAFÉ IN DE WINTERMAANDEN

Het Cultureel Café is een begrip in Sint Anthonis!
Op 29 maart in De Heksenboom.

Het was erg sfeervol, gezellig, druk tijdens het Cultureel Café avond van de maand februari. Zoveel om over na te praten! Ondanks dat we weten, dat ieder Cultureel café donderdag anders is verheugen we ons weer op de laatste donderdag van de maand maart. Wij hopen dat het weer een sprankelende avond wordt, met veel enthousiaste bezoekers en interessante gasten. Een afwisselende avond met humor, informatie, zang, kunst en poëzie. Als u komt gaat het zeker lukken.
We hebben voor u de volgende gasten:

 

Zang/gitaar: Rinel van Venrooij.
In 2016 kwam haar CD uit: I Hold You Close. Het werd een CD met persoonlijke verhalen over verlies en troost. Rinel schreef de teksten en de muziek. Mike Roelofs maakte de arrangementen. De organisatie werd gedaan in eigen omgeving. Opname bij Baartman's studio Wild Verband Boxmeer en in de studio in Rijkevoort. Tijdens deze avond zal ze, naast een aantal liedjes van de CD, ook enkele Neil Young covers spelen. Als gitarist en mede vocalist wordt ze bijgestaan door Toon Janssen.

 

en enthousiast verteller: Twan Dohmen
Twan Dohmen (1962, Gennep) is journalist en schrijver. Na 33 jaar in de lokale en regionale journalistiek (tot voor kort onder andere Boxmeers Weekblad, nu DeBoK) heeft hij onlangs zijn eigen bureau in teksten en communicatie opgericht.
Daarnaast is de 55-jarige een bierliefhebber én kenner van het gerstenat. In het komende Cultureel Café vertelt hij over de bierhistorie in het Land van Cuijk, maar ook over recente ontwikkelingen zoals de huidige populariteit van speciale, lokale biertjes. Over regiobier schreef hij enkele boeken. Zijn laatste boek - Van mol tot Raaf - is donderdag 29 maart bij de auteur te koop.

 

Kunstenaar: Puck Hannessen
Puck is jaren geleden begonnen met edelsmeden. Ze werd geboeid door de techniek maar vooral door de vormgeving ervan.
Het zilver is de basis en dat combineert ze met plexiglas, ebbenhout, onyx, rubber en parels. Naast haar sieraden ging haar belangstelling ook uit naar het boetseren van modellen. Zo'n 15 jaar geleden is ze overgestapt op het werken met steen. Kortom een veelzijdig kunstenaar die boeiend over haar vak kan praten en haar kunstwerken kan tonen.

 

Natuurlijk hebben we naast andere gastoptredens onze huisband Chase Kwartet die enkele nieuwe nummers brengen.
Altijd een sfeervolle jazzavond met Chase-4!
Met het motto van De Heksenboom: Schuif maar lekker aan, laten we ons verrassen door een veelzijdig en sprankelend programma.

Welkom op donderdag 29 maart 2018 in restaurant De Heksenboom vanaf 20.00 uur. Het officiele programma begint om 20.30 uur. Tussen de presentaties is er gelegenheid om met elkaar te buurten.
Adres: Bosweg 40. 5845 EB Sint Anthonis.
De entree is EUR 2,50 en consumpties zijn tegen betaling.

<= terug
 
 
Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aan- of afmelden voor de nieuwsbrief van de kunstkring.

Aanmelden nieuwsbrief
Afmelden nieuwsbrief
 
 
 
Zoeken

Zoeken op deze site. Het resultaat verschijnt in een apart venster.